Presedintele executiv al ros-albilor, Ioan Becali, spune ca este decis sa paraseasca echipa daca i se vor returna banii investiti in club, adica suma de 900.000 de dolari. Badea l-a asigurat ca-i va primi

Giovani Becali a fost, ieri, un om cautat. A acceptat dialogul cu ProSport, insa avea vocea ragusita, semn ca in ultimele zile a tipat foarte mult.

PRO Intentionati sa demisionati sau unii dintre actionarii clubului vor sa scape de dumneavoastra?
Giovani Becali Vreau sa ma retrag! Momentan insa nu se pune problema. in cursul saptamanii viitoare se va lamuri totul. De fapt, trebuie indeplinita o conditie pe care am stabilit-o cu Nicolae Badea.

PRO Care conditie?
Giovani Becali Sa mi se returneze banii pe care i-am investit la Dinamo. Nu stiu exact despre ce suma este vorba, dar dovezile pot fi gasite la contabilitatea clubului. Azi dupa-amiaza (n.r. - ieri) m-am intalnit cu Nicolae Badea si am stat de vorba 30 de minute. Mi-a garantat ca pana vinerea viitoare imi voi primi toti banii.

PRO Cum s-a ajuns aici?
Giovani Becali De mai mult timp ma gandesc sa ma retrag de la Dinamo, fiindca suntem prea multi oameni in conducere. Avem idei diferite, iar eu nu am reusit sa-mi impun mereu punctul de vedere. Pe de alta parte, totul se sparge in capul meu, fiindca ocup functia de presedinte executiv. De asemenea, vreau sa petrec mai mult timp alaturi de familia mea. Prefer asta decat sa apar zilnic pe prima pagina a ziarelor.

PRO Cu Esteban Vigo ce se va intampla?
Giovani Becali Sper sa ramana si sa-si duca intelegerea cu Dinamo la final, fiindca este un profesionist. Daca voi pleca, nu inseamna automat ca si el trebuie sa demisioneze.

Este al doilea esec

Ioan Becali a fost numit presedinte la Rapid in decembrie 2003. Atunci, el a spus ca vrea sa iasa la pensie in Giulesti. Totusi, fostul impresar a fost nevoit sa demisioneze dupa numai un retur de campionat, deoarece echipa alb-visinie s-a clasat pe locul trei si nu a prins cupele europene. Giovani a fost numit in functia de presedinte executiv al lui Dinamo pe data de 4 iulie 2005.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.