Antrenorul giulestenilor, Razvan Lucescu, a declarat la finalul meciului Rapid - Hertha Berlin, 2-0, ca din acesta dubla mansa cu germanii s-a calificat echipa mai buna.

Cu toate ca scorul, indica, poate, o partida usoara pentru visinii, tehnicianul Rapidului a trait niste momente foarte tensionate pe banca tehnica: "Nu-mi doream sa vina pauza, eu vroiam sa se termine meciul odata, ca sa ne vedem calificati", a afirmat Lucescu.

Antrenorul rapidistilor a tinut sa precizeze ca Hertha este o echipa buna, ce are in componenta fotbalisti din foarte multe tari, aproape toti fiind internationali: "Cu atat mai mare este performanta noastra, cu cat a fost obtinuta cu jucatori romani. In afara de armeanul Karamian, toti sunt romani, cu o sete de afirmare iesita din comun", a afirmat mandru Razvan Lucescu.

Oficialii Rapidului au fost de acord ca trupa lor a avut o prima repriza mai slaba, insa indicatiile tactice ale tehnicianului au facut diferenta in partea secunda. "La pauza, discuti cu fiecare in parte, poate cu un grup, mai vorbesc si jucatorii intre ei. Asta inseamna dovada de maturitate si profesionalism. Eu le-am zis sa murim pe teren, sa alergam pana nu mai putem, apoi intra un alt coleg, pentru ca noi suntem un grup unit", a precizat Lucescu.

La meciul de pe Giulesti au asistat aproape saptesprezece mii de oameni. Fotbalistii giulesteni sunt bucurosi ca au reusit sa le aduca o imensa satisfactie, mai ales ca in tribune au fost suporteri veniti din toata tara. "Este normal sa ne sustina atata lume, pentru ca noi pentru ei jucam. Doar impreuna putem reusi", a afirmat tehnicianul visiniilor.

Adversara Rapidului din optimile Cupei UEFA este Hamburg, o alta reprezentanta a Germaniei. Echipa de pe locul doi din Bundesliga a eliminat-o pe FC Thun, dupa victoria de aseara cu 2-0, exact scorul de care avea nevoie, in tur impunandu-se elvetienii cu 1-0. Razvan Lucescu, este de parere ca Hamburg este o formatie la fel de buna precum Hertha: "Hamburg este o echipa in forma, cu o mentalitate putenica, lucru specific germanilor. Au si un moral bun, datorat ocuparii locului secund in campionat", crede antrenorul echipei de sub podul Grant.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.