Steaua Bucuresti a reusit, ieri, sa isi adjudece o noua Cupa a Romaniei, dupa ce a invins in finala eterna sa rivala, echipa din Miercurea-Ciuc.
Dupa o partida spectaculoasa, urmarita printre altii si de presedintele Traian Basescu, si de lotul feminin de gimnastica, in frunte cu Octavian Belu, stelistii au reusit sa isi adjudece trofeul in prelungiri, dupa ce in finalul meciului au trecut prin mari emotii. Dupa o prima repriza fara istoric, in care Steaua s-a jucat cu ocaziile, ciucanii au deschis scorul in repriza a doua, pentru ca, dupa cateva secunde, tabela de marcaj sa arate deja 2-0 pentru ei. Steaua reuseste sa revina rapid si in scurt timp intoarce meciul: 3-2. Bucurestenii incep insa sa se relaxeze si sunt egalati pe finalul meciului, ciucanii mai inscriind apoi alte doua puncte anulate de arbitrii. Soarta cupei s-a decis in prelungiri. La capatul unei actiuni de toata frumusetea, ucraineanul Andrusenko reuseste golul de aur, care a declansat fiesta stelista.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.