Mai multi suporteri ai formatiei din Ghencea si-au fluierat favoritii si au cerut, la finalul partidei, demisia antrenorului. Cosmin Olaroiu a spus ca este normala atitudinea celor din tribune. Publicul numeros a parasit abatut arena, chiar daca Steaua a obtinut pentru a doua oara consecutive accederea in optimile Cupei UEFA.

Tehnicianul Cosmin Olaroiu a fost invins in primul meci al ros-albastrilor pe teren propriu din acest an, la fel cum s-a intamplat si in primul sau mandat pe banca tehnica a echipei din Ghencea in 2002, atunci cand a fost invins de Poli Timisoara chiar in Ghencea, scor 0-1. La finalul partidei, o parte dintre fani a solicitat demisia antrenorului Cosmin Olaroiu, fiind dezamagiti de prestatia echipei.

Dupa meci, antrenorul era abatut din cauza infrangerii suferite de elevii sai, dar si a atitudinii unora dintre sustinatori care au inceput deja sa-l conteste. "Rusine sa va fie", a fost o scandare care s-a auzit din ce in ce mai tare in minutele de prelungire.

"Fanii au dreptul sa fie nemultumiti, mai ales cei care au facut sute de kilometri pentru a ajunge in Bucuresti. Nu sunt de acord cu ceea ce au scandat la sfarsit, dar asta e viata. Cred ca aia care au strigat sunt iscoade de la Dinamo sau de la Rapid.
Sau poate oamenii lui Vadim, care au incercat o diversiune securisto-comunista", a spus Gigi Becali, imediat dupa meci, care insa nu parea
afectat de esecul Stelei. "Toata lumea e nemultumita. A venit atata lume si voiam sa obtinem un rezultat bun. Pacat", a recunoscut Cosmin Olaroiu.

"E firesc ca lumea sa fie suparata. si noi, staff-ul tehnic, dar si jucatorii suntem nemultumiti de joc si de rezultatul inregistrat in acest retur. Noi am asteptat sa curga jocul, in timp ce olandezii au fost nevoiti sa atace."
Cosmin Olaroiu, antrenor Steaua

"Important este ca mergem mai departe, iar daca la Heereveen echipa olandeza a pierdut si a fost aplaudata de suporterii sai, la noi acest fapt nu s-a intamplat. Sunt doua civilizatii diferite. Pacat ca am pierdut un meci in fata atator zeci de mii de oameni din tribuna."
Marius Lacatus, presedinte Steaua


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.