Fostul impresar Gheorghe Popescu nu s-a prezentat, ieri, la audierile Comisiei pentru acordarea licentei agentilor de jucatori din cadrul FRF, fiind pentru a treia oara cand refuza sa vina la Casa Fotbalului pentru a da explicatii in "cazul Bratu".

In acest caz, Florin Prunea, presedintele respectivei comisii, a declarat ca Gheorghe Popescu a renuntat, practic, la dreptul de aparare. "Gica Popescu renunta la dreptul de aparare. Am incercat si astazi (n.r.-ieri) sa iau legatura cu el, insa nu am reusit", a spus Prunea. Fostul international a adaugat: "Pana vineri, vom lua o decizie in caz, in baza documentelor pe care le avem. Acestea sunt destul de clare si fara echivoc. Ramane de vazut ce sanctiune ii va fi aplicata lui Gica Popescu. Nu am primit nici un document nici de la Gica Popescu, nici de la Rapid, de la care asteptam acel contract de reprezentare".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.