Gigi Becali a afirmat ieri ca intentioneaza sa inainteze o cerere Guvernului Romaniei pentru a prelua stadionul Steaua, dorind sa extinda capacitatea acestuia. Finantatorul ros-albastrilor ia in calcul posibilitatea de a-i oferi chiar “o mica atentie” premierului Calin Popescu Tariceanu.

Dupa ce a vazut nebunia iscata cu biletele pentru returul cu olandezii, Gigi Becali vrea sa suplimenteze locurile de pe arena din Ghencea.

"Steaua nu mai poate sa joace pe un stadion de 27.000 de locuri. Trebuie sa avem macar 45.000 pentru ca sunt foarte multi suporteri care vor sa vina sa vada ce spectacol facem. Azi ii trimit lui Tariceanu o cerere sa-mi dea stadionul. Daca trebuie, ii dau o spaga, ca altfel nu-mi da aprobare, si ii fac un cartodrom aici, in Ghencea, sa se plimbe el cu 'fi-su’>>, si le fac o masinuta de lemn sa se plimbe cu ea", ne-a spus zambind latifundiarul din Pipera. Gigi Becali a declarat ca va investi in stadionul Steaua intre 5 si 10 milioane de euro pentru a fi unul la standard european.

Dupa ce a terminat cu premierul, latifundiarul din Pipera si-a adus aminte si de Sebastian Bodu. "in problema cu dricul trebuie sa mergi la Tariceanu, la Bodu... Vreau sa-l vad in dric pe Bodu!", i-a spus Gigi unei femei care venise sa-i ceara ajutorul. La putine minute dupa ce Gigi Becali a urcat in biroul sau, a coborat dintr-un taxi fostul premier Victor Ciorbea, care a declarat ca a venit cu probleme de afaceri.

Altfel, finantatorul ros-albastrilor era foarte multumit ca s-au vandut toate biletele pentru meciul de maine seara cu Heerenveen. "I-am spus lui Mihai Stoica sa nu fie pesimist in legatura cu spectatorii. Lumea vine sa vada spectacolul chiar daca am batut cu 3-1 in tur si mai vine sa-l vada si pe Gigi Becali, ca eu am convertit multi dinamovisti si rapidisti sa tina cu Steaua", a remarcat finantatorul campioanei.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.