Antrenorul echipei CFR Cluj si fostul jucator al Stelei, Dorinel Munteanu, a laudat, luni seara, interesul publicului consumator de fotbal pentru meciul retur dintre formatia ros-albastra si SC Heerenven, partida contand pentru "16-imile" Cupei UEFA.

"Cred ca Steaua este una dintre cele mai bune solutii pentru publicul romanesc. Ar fi imbucurator sa joace cu un stadion plin, pentru ca spectacolul il fac suporterii", a afirmat Munteanu.

Jucatorul cu cele mai multe selectii in reprezentativa Romaniei, 125, a comentat posibilitatea ca formatia patronata de Gigi Becali sa ajunga in finala Cupei UEFA: "Eu le urez succes pentru ca nimic nu e imposibil in fotbal. Atitudinea si jocul lor sunt de masura sa le dea incredere. N-ar fi rau deloc sa ajunga in ultimul act".

Altfel, "Neamtul" a spus ca este multumit de gruparea pe care o antreneaza si ca ii va fi foarte greu sa se decida asupra primului "11". Ardelenii mai au de disputat in turneul de pregatire din Cipru un singur joc, cu rusii de la Uranus St. Petersburg, miercuri, apoi urmand intoarcerea acasa. "Ne vom lua doua-trei zile libere, dupa care incepem sa punem la punct primul meci din retur, cel cu Sportul", a adaugat Munteanu.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.