De ieri, liderul Diviziei A, care a efectuat vizita medicala, a fost completat cu doi fotbalisti: Banel Nicolita, mijlocasul stanga de la "Poli" AEK Timisoara, si mijlocasul bosniac Boris Keca, de la FC Brasov . Transferurile celor doi vor fi perfectate la inceputul saptamanii viitoare, acestia putand fi folositi si in "dubla" cu Valencia din Cupa UEFA.

Fost elev al sau la FC National, bosniacul Boris Keca reprezinta una dintre variantele ideale pentru Walter Zenga
Intarirea lotului Stelei continua. Apropierea "dublei" cu Valencia, din primul tur al Cupei UEFA, i-a determinat pe conducatorii liderului de toamna sa urgenteze "inregimentarea" internationalului de tineret Banel "Jardel" Nicolita.

TRATATIVE.

Transferul fotbalistului brailean in Ghencea nu a fost inca perfectat: "Trebuie sa vina Anton Dobos in Bucuresti, cu actele, pentru a le semna. Voiam sa ma pregatesc inca de luni cu Steaua, insa regulamentele nu-mi dadeau voie. Sunt gata sa lupt pentru titlu si in cupele europene", a declarat Nicolita cu prilejul vizitei medicale pe care a efectuat-o ieri cu lotul condus de Walter Zenga. Dorit si in Giulesti de catre presedintele Dinu Gheorghe, Nicolita a fost, in cele din urma, acontat de Steaua, a carei oferta financiara a fost preferata de Dobos.

BOSNIAC.

Un alt nume nou in lotul "ros-albastrilor" este bosniacul Boris Keca, un jucator care a mai evoluat in Divizia A la FC National si la FC Brasov. Fotbalistul de banda stanga va semna zilele urmatoare contractul cu Steaua, el declarandu-se incantat ca ar putea evolua din nou impotriva campioanei en-titre a Spaniei: "Eu am mai jucat cu Valencia cand eram la FC National si am invins aceasta echipa cu 1-0 intr-un amical. Sper sa se repete istoria". Keca a inceput de ieri antrenamentele cu Steaua, declarand ca ii pare rau de faptul ca nu-l va avea coleg pe conationalul sau Slavisa Mitrovici, aflat in prezent in Emirate.

TRANSFERURI

In conferinta de presa sustinuta ieri, antrenorul Stelei, Walter Zenga, s-a declarat incantat de achizitionarea lui Nicolita. "L-am dorit pe Nicolita deoarece este tanar si de perspectiva. Mi-as mai dori un portar, dar nu vreau ca patronul sa arunce banii pe jos. Trebuie cheltuit cu cap". Referitor la sosirea bosniacului Keca, italianul a precizat: "Poate juca si fundas, si mijlocas, este polivalent. Nu regret ca nu s-a mai realizat transferul lui Plesan de la Craiova".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.