Dupa cum a notat, ieri, agentia britanica "Sportinglife", soarta lui Adrian Mutu se afla in mainile Federatiei Engleze de Fotbal, transferul acestuia la Juventus neputand fi perfectat decat dupa ce atacantului roman ii va fi eliberata cartea verde. "Mutu nu poate semna oficial cu Juventus! Poate ca jucatorul roman s-a inteles cu gruparea torineza sa semneze un contract dupa terminarea perioadei de suspendare, insa, pana atunci, FA se va afla in posesia cartii verzi a lui Mutu", a declarat, ieri, un oficial din Liga Engleza de Fotbal. "Sportinglife" mai mentioneaza ca judecarea apelului formulat de Adrian Mutu impotriva deciziei clubului Chelsea Londra de a-i rezilia contractul ar putea avea loc la sfarsitul lunii ianuarie. "Pozitia noastra a ramas neschimbata. Ne simtim indreptatiti sa primim o compensatie din partea jucatorului sau a noului sau club. Nu putem sa ne luam pur si simplu 'la revedere>> de la 13 milioane de lire sterline", a declarat un oficial al gruparii Chelsea.

Daca "The Times" noteaza ca "deocamdata nu a fost primita nici o cerere din partea Federatiei Italiene de Fotbal privind transferarea cartii verzi a jucatorului", publicatia "Daily Mirror"scrie ca Mutu intentioneaza sa demonstreze clubului Chelsea ca a gresit atunci cand a renuntat la el si ca acordul cu Juventus reprezinta un moment foarte important din cariera sa. Potrivit jurnalului citat, Mutu le-a spus unor prieteni: "Sper sa demonstrez ca as fi putut face lucruri bune pentru Chelsea, daca acest club ar fi avut incredere in mine. Vreau sa-mi demonstrez devotamentul fata de sportul pe care il iubesc si sa arat ca am invatat din ceea ce mi s-a intamplat". In Gazzetta dello Sport, Mutu a aruncat o "sageata" catre fosta sa echipa: "Voi juca cu numarul 30 si sper sa fiu pe teren in finala Ligii Campionilor impotriva lui Chelsea".

Mutu il inlocuieste pe Del Piero?

Agentia Calciomercato a realizat un sondaj de opinie privind semnificatia transferului atacantului Adrian Mutu la echipa Juventus Torino. La acest sondaj au participat 2.553 de votanti, dintre care 982 considera ca Mutu va fi cedat formatiei AS Roma, la schimb cu atacantul Antonio Cassano. Un numar 808 participanti considera ca transferul lui Mutu va duce la plecarea lui Alessandro Del Piero la finalul sezonului, iar 452 de votanti cred ca atat Mutu, cat si Del Piero vor ramane la Juventus.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.