Chinezii de la Beijing Guan acuza faptul ca Dan Alexa a semnat deja cu formatia din soseaua stefan cel Mare, desi este inca sub contract cu ei. Asiaticii solicita la FIFA suspendarea jucatorului plus primirea sumei pe care au platit-o pentru transferul sau, in urma cu un an si jumatate.

Procesul dintre Dan Alexa si clubul Beijing Guan intra intr-o noua etapa. Partile implicate si-au depus dosarele la FIFA, iar avocatii au dezvaluit joi solicitarile celor pe care ii reprezinta.

Mijlocasul vrea ca intelegerea sa cu gruparea din Beijing sa fie anulata, spunand ca si-a incasat drepturile financiare cu o intarziere de patru luni. De partea cealalta, asiaticii cer ca fotbalistul sa primeasca cea mai drastica pedeapsa posibila, deoarece, sustin ei, "Alexa a fugit de la echipa, ne-a mintit si tot el ne-a dat in judecata".

Intr-un material publicat pe site-ul footballchina, avocatul angajat de Beijing Guan, spaniolul Juan, a vorbit despre procesul cu mijlocasul roman. "Am pledat cauza clientilor mei la forul mondial. Beijing Guan va castiga sigur procesul fiindca am pus mana pe o dovada extrem de importanta care va asigura victoria noastra", a declarat Juan pentru sursa citata. Care este insa aceasta dovada?


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.