Steaua va juca joi seara returul impotriva celor de la Heerenveen pe stadionul National, multi dintre fanii ros-albastrilor asigurandu-si deja accesul pe cea mai mare arena a tarii. Gazonul fostului "23 August" se prezenta ieri in conditii foarte bune.

Echipa ros-albastra va juca pentru a doua oara departe de Ghencea in cupele europene, de la constructia propriului stadion, in urma cu 32 de ani.
Dupa ce au fost "surghiuniti" la Constanta pentru meciul cu Valerenga, acum ros-albastrii vor juca returul cu Heerenveen pe National, din cauza ca pe Ghencea vor incepe lucrarile de reconstructie. in acest moment, amenajarea celei mai mari arene din tara este pe ultima suta de metri, organizatorii promitand ca marti, la antrenamentul Stelei, totul va fi gata. Gazonul este intr-o stare foarte buna, ieri trecandu-se la trasarea terenului, dar si la montarea camerelor de luat vederi pentru a se monitoriza la sange suporterii.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.