Razvan Lucescu aniverseaza azi 37 de ani. Tehnicianul alb-visiniilor a taiat ieri tortul si a deschis sampania oferite de ProSport

Razvan Lucescu era ieri un om fericit. Revenit in tara miercuri noapte Razvan nu prea a avut cand sa se odihneasca, facandu-si timp si pentru o vizita la sediul redactiei noastre.

Imediat cum a coborat din masina, Lucescu jr a fost luat in primire de bodyguarzi. "Va multumim pentru toate victoriile frumoase din ultimul timp", i-au spus acestia, rugandu-l totodata sa le acorde autografe. Parca un pic stingher, tehnicianul giulestenilor s-a conformat imediat. Surprizele au continuat o data cu intrarea in redactie. Aici, Razvan a fost sarbatorit cu ocazia celor 37 de ani pe care-i implineste azi, primind in dar un tort special si o sticla cu sampanie. "Considerati victoria de la Berlin ca fiind cadoul potrivit pentru ziua dumneavoastra de nastere?", a fost intrebat Lucescu, care a declarat ca de acest succes ar trebui sa se bucure in primul rand elevii sai.

Apoi s-a asezat in fata calculatorului (foto jos). "Telefonul suna incontinuu. Ma simt obosit, dar nu am ce face", spune razand. Raspunde la absolut orice intrebare, fie ca sunt suporteri stelisti sau dinamovisti. ii plac mai mult intrebarile strict legate de joc, dar nu ezita cand este chestionat in legatura cu filmele si muzica pe care le prefera.

Dupa aproximativ o ora, Lucescu jr se retrage, nu inainte de a ciocni o cupa cu sampanie cu redactorii ProSport. "Daca tot mi-ati facut aceasta surpriza, lasati-ma si pe mine sa fac una". si, fara a sta prea mult pe ganduri, se transforma intr-o gazda primitoare, servind pe absolut toata lumea cu o felie din tortul special pregatit pentru eveniment.

Gandurile lui sunt insa tot la fotbal. "Nu privesc victoria impotriva Herthei ca pe un cadou facut mie, ci ca o recunoastere pentru munca si devotamentul jucatorilor mei", ne spune. Apoi completeaza: "Totusi, cel mai frumos dar de ziua mea este sanatatea familiei mele".


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.