Cel mai bun om al Stelei a marcat din nou in cupele europene, ajungand la cota patru

La finalul partidei, Dorin Goian era un om extrem de fericit. Parca nici nu-i venea sa creada ca prin reusita sa a contribuit la victoria magica a Stelei.

PRO: Dorin, te-ai specializat in goluri cu capul?
DORIN: Nu asta este important. E bine ca am inscris si ca am luat o optiune serioasa pentru calificarea in optimile Cupei UEFA. Faptul ca am marcat ma bucura si mai mult.

PRO: Te asteptai la acest rezultat?
DORIN: Traiesc o seara perfecta, la care am contribuit si eu. Echipa a jucat foarte bine si am reusit un rezultat mare. Este o seara foarte buna pentru fotbalul romanesc, mai ales ca si Rapidul a castigat la Hertha. Am demonstrat ca suntem o grupare de top din Europa.

PRO: Cu cine ai prefera sa joci in optimi, cu Betis sau cu Alkmaar?
DORIN: Sa nu ne grabim. Deocamdata, urmeaza meciul retur, cu Heerenveen, care se anunta destul de dificil, chiar daca am invins acum cu un scor categoric. Nu trebuie sa-i subestimam pe olandezi in partida de saptamana viitoare, si gandul trebuie sa ne stea numai la acest meci.

PRO: Care a fost atuul Stelei?
DORIN: Am fost o superechipa siam fost peste olandezi la toate capitolele. Sper ca acum batavii ne-au invatat si numele, dupa ce inainte de meci declarasera ca nu au auzit de noi.

PRO: La 0-1 la ce te gandeai?
DORIN: Ma gandeam sa joc bine si sa intoarcem rezultatul. Eram concentrat la meci, la fel ca si coechipierii mei. Eram constienti ca partida se va incheia abia in ultimul minut.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.