Scandalul dintre Michael Thwaite si FC National are sanse sa se termine in curand. Controversa iscata in jurul contractului sau, act care conform conducerii bancare l-ar tine pe Thwaite legat de club inca un an si patru luni, este cheia solutionarii acestui caz. Impresarul lui Michael Thwaite, Marcel Popescu, a explicat pentru TotalSport FM care este situatia actuala a fotbalistului. "Strategia este in functie de decizia federatiei: daca contractul se termina la 1 iulie 2006, el este jucatorul lui Wisla si chiar daca vrea sa stea in cap nu mai poate face nimic. Daca contractul nu se termina la vara, el nu mai este jucatorul lui Wisla si se va orienta spre alt club sau isi va prelungi fara nici un fel de problema contractul cu FC National si va pleca de aici direct afara".

Fotbalistul australian pare tentat sa renunte la oferta polonezilor, acceptand astfel eventuala decizie a forurilor federatiei care ar da dreptate clubului din "Parcul cu Platani". "Poate dorinta lui este sa opteze catre un alt club, poate si-a dat seama ca a facut o greseala optand pentru Wisla, poate a observat pozitia lui Dan Petrescu care e dezamagit de ce a gasit acolo. Chestia asta este in favoarea lui, mai bine mai tarziu decat niciodata! ".

Desi nu a mai jucat in ultima perioada pentru bancari, jucatorul a fost convocat la nationala Australiei, care va juca pe 22 februarie un meci in preliminariile pentru Cupa Asiei. Marcel Popescu a subliniat faptul ca orice decizie ar lua federatia jucatorul trebuie sa opteze pentru solutia care i-ar permite sa fie convocat in continuare la nationala Australiei.

"Avantajul fotbalistului este sa joace la mondiale, important este ca evolueaza la FC National si este chemat la echipa nationala contra Bahrainului. Pana se intoarce se va sti statutul sau si trebuie sa aiba intelepciunea necesara sa aleaga o solutie care sa nu-i pericliteze cariera".


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.