Aflat la Montreux, Emil Dica este convins ca echipa sa va face miercuri un meci mare.

Cel mai scump transfer al verii trecute, pentru care s-au platit aproape 400.000 de euro, Emil Dica este unul dintre pariurile lui Razvan Lucescu.

PRO: Emil, ai ajuns in sfarsit titular si la Rapid.

DICA: Ma bucur foarte mult ca antrenorul are incredere in mine. Chiar daca pana acum nu am fost titular, Razvan Lucescu m-a incurajat de fiecare data.

PRO: ti-e teama de Hertha?

DICA: Dimpotriva. Nu cred ca Hertha este cea mai puternica echipa pe care am intalnit-o in Cupa UEFA. Desi il au pe Marcelinho, nu se compara cu Feyenoord.

PRO: Sa inteleg ca va ganditi numai la victorie?

DICA: Sunt convins ca putem obtine un rezultat bun la Berlin, mai ales ca dupa victoria impotriva lui FC Basel avem un moral bun. Ar fi pacat sa ne oprim aici.

PRO: ti-ai ales sa porti pe tricou un numar, 13, care este ocolit de obicei de jucatori.

DICA: stiu ca multora le este frica de acest numar, dar mie mi-a purtat noroc pana acum.

PRO: Ai lucrat de-a lungul carierei tale cu destui antrenori consacrati. Care dintre ei te-a influentat cel mai mult?

DICA: in afara actualului meu tehnician, domnul Sorin Cartu m-a ajutat foarte mult. El m-a titularizat la FC Arges si datorita lui am ajuns sa joc acum impotriva Herthei. Nu il pot uita nici pe Mihai Ianovschi, care m-a invatat tainele fotbalului adevarat.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.