Oficialii arenei „Lia Manoliu“ si de la Steaua sustin ca „ros-albastrii” vor putea juca pe stadionul National returul cu Heerenveen, neexistind intirzieri la lucrarile de refacere.

Meciul dintre Steaua si Heerenveen, din 16-miile Cupei UEFA, programat pe 23 februarie, se va disputa pe stadionul din complexul "Lia Manoliu". Acesta a fost mesajul transmis de directorul general al arenei, Constantin Miclea, dar si de directorul executiv al clubului din Ghencea, Valeriu Argaseala, care au dezmintit zvonurile conform carora sint probleme la lucrarile de refacere ale arenei, care vor cauza intirzieri.

"Lucrarile din Stadionul National sint in grafic, suprafata de joc fiind deja incalzita, asa cum se prevazuse initial. In acest moment se fac ultimele retusuri si pregatiri la instalatiile anexa si la elementele de infrastructura, care vor fi in perfecta stare la ora desfasurarii primului meci oficial", se precizeaza intr-un comunicat, Constantin Miclea afirmind ca Steaua va juca fara probleme returul cu olandezii.

Aceeasi siguranta a afisat-o si Valeriu Argaseala, care ne-a precizat: "100% returul cu Heerenveen se va juca pe Lia Manoliu. Nu stiu cine a lansat aceste zvonuri, pentru ca nu este nici o problema". De altfel, este greu pentru "ros-albastri" sa mai schimbe locul de disputare al partidei, din moment ce au inceput deja vinzarea biletelor, locurile de pe fostul "23 August" fiind mult mai multe decit de pe arena din Cotroceni, cea mai vehiculata alternativa.

Asigurarile oficialilor vin la doar o zi dupa ce antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, a declarat: "Cred ca nu se pune problema sa ajungem in situatia sa nu putem gazdui un meci de cupa europeana. Ar fi cea mai mare rusine care s-ar putea intimpla".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.