Tehnicianul spune ca dintr-o lista de 20 de fotbalisti i-a fost adus doar un portar si nu crede ca va putea castiga titlul in Polonia.

In decembrie, cand a plecat la Wisla Cracovia, Dan Petrescu spera sa realizeze lucruri marete la echipa poloneza, dar acum si-a dat seama ca la club nu curge numai lapte si miere.

PRO Salut, Dane! Ai reusit sa invingi echipa lui Zenga. Nu s-a repetat bataia de la meciul Stelei?
Dan Petrescu Doamne fereste! Daca au fost doua-trei intrari mai dure. S-au luat doua cartonase galbene. Nici gand de bataie. A fost un meci bun, cu faze de poarta, chiar daca s-a disputat pe o ploaie sacaitoare. Am si racit putin.

PRO Vei intalni si echipe romanesti in amicalele din Cipru. iti doresti acest lucru?
Dan Petrescu Da, vom juca sambata cu Farul Constanta si miercurea viitoare cu Poli Timisoara. Nu am cerut eu special sa evoluam contra unor formatii romanesti, pur si simplu asa s-a nimerit.

PRO Am inteles ca ai probleme de efectiv, e adevarat?
Dan Petrescu Probleme? Am probleme mari! Mi s-au accidentat nu mai putin de cinci fotbalisti, dintre care patru erau titulari, si toti sunt jucatori de echipa nationala. Golgeterul formatiei mele nu s-a antrenat deloc de cand am venit aici in Cipru, mai am un jucator caruia de 2-3 ani ii face figuri glezna, capitanul echipei s-a lovit si el. Portarul e indisponibil. Dar aici as avea solutii pentru ca la sfarsitul lunii decembrie am transferat un goalkeeper tanar, Pavelek, care va deveni in scurt timp portarul numarul unu al Poloniei.

PRO Nu prea s-au facut transferuri...
Dan Petrescu Pai din aceasta cauza sunt foarte suparat. Am facut o lista cu 20 de fotbalisti pe care ii doresc la echipa si i-am transmis conducerii ca vreau ca macar patru dintre ei sa fie cumparati. Pana acum nu mi-au adus nimic si nu cred ca in afara lui Norbert Varga va mai fi transferat cineva.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.