Selectionerul primei reprezentative este ferm pe pozitie, lasand sa se inteleaga ca jucatorul stelist ramane in continuare indezirabil pentru echipa nationala.

Au trecut deja cateva zile de cand Steaua a revenit din turneul de pregatire din Cipru, iar Radoi nu a dat vreun semn ca si-ar dori reconcilierea cu selectionerul.

Cu toate acestea, capitanul stelist a fost cel care a declarat de curand ca va face primul pas spre incheierea conflictului cu selectionerul, cearta cu fostul sau antrenor din Ghencea tinandu-l departe de echipa nationala de aproximativ opt luni. in plus, chiar Gigi Becali, patronul formatiei din Ghencea, s-a laudat ca Mirel va reveni in atentia formatiei tricolore, pentru ca el ar fi jucat rolul de moderator intre cei doi. insa lipsa de reactie a lui Radoi l-a determinat ieri pe Victor Piturca sa spuna ca situatia jucatorului lui Cosmin Olaroiu nu s-a schimbat deloc in bine.

"Sper sa terminam odata cu acest caz Radoi, de fapt nici nu cred ca exista un astfel de caz. Acest subiect a revenit in atentie dupa cateva luni de pauza, pentru ca probabil ziarele nu aveau ce scrie. Nu s-a schimbat nimic in situatia lui Radoi, n-am vazut nici o luare de atitudine din partea lui", a punctat sec antrenorul echipei nationale.

De altfel, surse din anturajul lui Piturca au marturisit ca acesta s-a infuriat de faptul ca, in toata aceasta ultima perioada, Mirel Radoi nu i-a dat nici macar un telefon, cu atat mai putin in aceste zile care au trecut de la sosirea trupei lui Olaroiu din Insula Afroditei.

Vrea un amical cu Slovenia

Piturca e de parere ca Romania are un program bun de partide amicale. "Vom juca doua meciuri in Cipru. Daca se semneaza contractul pentru turneul din SUA, vom mai avea inca trei jocuri, iar in august poate mai gasim un adversar. in campionatele din strainatate se joaca pe 26 februarie, asa ca pentru primul meci din Cipru, cu Armenia, voi avea la dispozitie doar jucatorii din campionatul intern. Ar fi interesant sa jucam cu Slovenia - ne-am putea da seama de valoarea jucatorilor", a adaugat Piturca.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.