Mijlocasii Badoi, Karamyan si Maldarasanu si atacantii Pancu si Moldovan au probleme medicale inaintea meciului cu Hertha.

In primul meci al sta-giului de la Montreaux (Elvetia), Rapid a jucat bine si a invins cu 2-1 pe Basel, liderul helvet. Probleme au aparut dupa joc pentru antrenorul Razvan Lucescu . Mijlocasii laterali Badoi si Karamian au parasit accidentati antrenamentul de luni. Primul a acuzat o lovitura la coapsa dreapta, armeanul s-a plans de dureri la tibie dupa o intrare mai hotarata a unui coleg. In plus, si Pancu a anuntat ca are probleme la glezna!

Se stie ca Viorel Moldovan (leziune fibrilara) e indisponibil pentru "dubla" cu Hertha Berlin, din "16"-imile Cupei UEFA. "Moldo" e asteptat sa se alature echipei in Elvetia, dupa exa-menele medicale efectuate la coapsa dreapta la o clinica din Bologna. De asemenea Maldarasanu a suferit o contractura musculara la una dintre sedintele de pregatire!


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.