Paul Enache, presedintele divizionarei C Tractorul Brasov, a depus un memoriu la forul international, reclamand neplata unui procent din transferul lui Florin Bratu la Galatasaray Istanbul.
Desi de atunci au trecut doi ani si jumatate, mutarea lui Florin Bratu de la Rapid la Galatasaray Istanbul inca starneste reactii.

Oficialii divizionarei C Tractorul Brasov sustin ca omologii din Grant le datoreaza cinci la suta din valoarea tranzactiei. in 2000, dupa ce si-a terminat junioratul in Giulesti, Florin Bratu a fost cedat gruparii de sub Tampa, pentru care a evoluat timp de un sezon. Ulterior, jucatorul s-a reintors la Rapid, de unde a fost achizitionat de echipa turca.
Suma vehiculata la acea vreme a fost de 2.000.000 de dolari, dar exista unele suspiciuni ca transferul s-ar fi realizat pentru mai multi bani. "Conform contractului incheiat intre noi si Rapid, trebuia sa primim cinci la suta dintr-un transfer in strainatate, reprezentand indemnizatia de formare a fotbalistilor sub 23 de ani", ne-a declarat Paul Enache, presedintele brasovenilor.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.