Mijlocasul echipei Steaua Bucuresti, Florentin Dumitru, a semnat un contract pe doi ani cu formatia ucraineana Dnepr Dnepropetrovsk, pregatita de fostul tehnician stelist Oleg Protasov. Declaratia a fost facuta vineri de impresarul Arcadie Zaporojanu.

Contractul este valabil incepand cu data de 1 februarie 2006, jucatorul urmand sa primeasca pe perioada acordului aproximativ 400.000 de euro.

Arcadie Zaporojanu a precizat ca gruparea Steaua va incasa in urma transferului lui Florentin Dumitru suma de 100.000 de euro, asa cum anuntase si finantatorul Gigi Becali.

Dumitru a efectuat, vineri dimineata, vizita medicala, si va pleca, sambata, intr-un turneu de pregatire in Antalya (Turcia) alaturi de noii sai coechipieri.

Antrenorul Oleg Protasov a declarat pentru site-ul oficial al gruparii ucrainene ca Florentin Dumitru poate juca in linia mediana, atat pe partea dreapta, cat si in centru. intrebat daca il vrea pe capitanul FC Steaua, Mirel Radoi, Protasov a spus: "Radoi nu este de vanzare".


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.