Directorul executiv al lui Poli a vorbit ieri despre planurile de viitor ale clubului, dar si despre problemele pe care le are cu mijlocasul ghanez adus sub forma de imprumut de la Livorno.

Ion Craciunescu este prins in aceste zile de o multime de probleme pe care trebuie sa le rezolve la Poli.

Am inteles ca ati contactat o firma care sa se ocupe de imaginea echipei?

Este o firma foarte puternica. Probabil in vara vom organiza un turneu international la Timisoara. Se lucreaza cu domnul Negut la un asemenea proiect.

De ce aveti nevoie de ei?

Firma asta are relatii cu cluburi puternice din Europa si din Asia. Avem nevoie de o firma care sa spuna la un moment dat daca echipele puternice au posibilitatea sa participe la turneul nostru.

Cu cine au mai lucrat?

Lucreaza cu Barcelona, Real Madrid, Bayern sau Ajax. Au si legaturi cu Formula 1, chiar cu Pele.

Cu Osei ce se mai intampla?

Osei trebuie sa paraseasca de astazi (n.r. - ieri) hotelul pentru ca este o igienizare. I-am pus la dispozitie un apartament, i-am dat adresa.

Si daca nu se muta?

Trebuie sa inteleaga ca sunt niste reguli. Ce e asta? A ajuns proprietarul hotelului? Daca nu paraseste camera de hotel, va avea bagajul pus la usa. O sa-l evacuam din hotel.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.