Dupa un an si jumatate petrecut in China, la Beijing Guan, Dan Alexa s-a antrenat, ieri, alaturi de“caini” si a facut cunostinta cu noul tehnician al echipei, ibericul Esteban Vigo. Dinamo reface, incet-incet, lotul care in sezonul 2003 - 2004 a adus ultimul titlu in Soseaua Stefan cel Mare.

Dupa Ionel Danciulescu, de ieri un alt fost campion, Dan Alexa, s-a intors in "Groapa". Astfel, in afara de cei doi fotbalisti deja mentionati, in echipa actuala se mai regasesc sapte "caini" care au castigat campionatul in urma cu doua sezoane: Gaev, Cristi Munteanu, Vladut Munteanu, Florentin Petre, Grigorie, Zicu si Claudiu Niculescu.

Chiar daca de la revenirea sa in tara s-a antrenat zilnic, alaturi de Octavian Chihaia, pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare, ziua de ieri a fost una speciala pentru Dan Alexa. Mijlocasul si-a intalnit fostii coechipieri, reveniti din Cipru, si s-a pregatit cot la cot cu ei pentru prima data dupa un an si jumatate. "Primul antrenament a fost greu, dar frumos. Este bine cand te intorci acasa", a spus la final, bucuros, Alexa. Acesta a facut cunostinta si cu noul antrenor, Esteban Vigo.

"Am stat putin de vorba cu el inainte de sedinta de pregatire. Pare a fi un tip serios", a fost prima impresie a jucatorului despre tehnicianul spaniol. Intrebat daca risca sa fie amendat de cei de la Beijing Guan, grupare cu care se afla in litigiu, pentru ca s-a antrenat cu bucurestenii, Alexa a spus: "Nu mi-a sosit, deocamdata, cartea verde. Am primit insa asigurari din partea oficialilor dinamovisti ca nu vor fi probleme".

Munteanu a lipsit motivat

Primul antrenament condus de Esteban a avut un absent. Vladut Munteanu (foto in rosu) a fost scutit de portia de "chin" de dimineata, deoarece a trebuit sa faca o rezonanta magnetica, fiind usor accidentat. "Stati linistiti! Stiu ca v-ati gandit ca vreau sa plec, fiindca nu am fost la sedinta de dimineata, dar raman la Dinamo. Am lipsit motivat. Am o mica problema medicala, insa nu e nimic serios", ne-a spus mijlocasul. Munteanu a fost la antrenamentul de dupa-amiaza, dar a lucrat separat de restul coechipierilor la sala de forta.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.