Prima oara titulari in cea de-a doua confruntare directa de cand s-au transferat in Italia, Chivu si Mutu au fost printre remarcatii serii de pe “Olimpico”.
Returul "sferturilor" Cupei Italiei, AS Roma - Juventus, s-a incheiat 0-1, insa romanii sunt cei care merg in semifinale, unde vor intalni pe Palermo, echipa lui Codrea. In urma cu o saptamana, "giallorossi" reusisera un senzational 3-2 pe "Delle Alpi", dar torinezii isi propusesera miercuri sa intoarca in favoarea lor soarta unei calificari ravnite de antrenorul Fabio Capello. Mutu a inceput pe banda stanga, insa a fost nevoit sa faca deseori schimb cu Nedved, dupa dubla eliminare din minutul 18. Atunci, Dacourt si Ibrahimovic s-au luat la bataie, dupa o faza care a inceput cu tackling-ul "criminal" al lui Nedved asupra lui Totti.

Dupa un sut al "Briliantului", oprit cu mana de Perotta, tot Adi si-a asumat raspunderea executarii loviturii de pedeapsa, din minutul 48, marcand "glacial" singurul gol al partidei in care campionii au mai avut spre final o bara, la un sut fantastic al lui Vieira.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.