Desi a castigat la Roma cu 1-0, gratie reusitei atacantului roman, Juventus a fost eliminata din Cupa, pentru ca a pierdut in primul meci, acasa, cu 2-3. Pentru prima oara de cand ambii evolueaza in Serie A, Cristi Chivu si Adrian Mutu au fost adversari inca din primul minut. Evenimentul s-a petrecut ieri seara, la returul din sferturile de finala ale Cupei Italiei, dintre AS Roma si Juventus. in tur, la Torino, unde Roma lui Chivu s-a impus surprinzator, cu 3-2, fundasul roman a intrat abia in minutul 68, la scorul de 3-0 in favoarea colegilor sai, in timp ce Mutu a fost printre putinii remarcati de la Juve, evoluand tot meciul.

Returul de la Roma a avut destule momente tensionate, oaspetii invingand cu 1-0, insuficient insa pentru a merge mai departe. Vinovat a fost arbitrul Dondarini, care mai intai a anulat eronat un gol perfect valabil marcat pentru gazde, cu capul, de Totti, in minutul 13, pentru ca sase minute mai tarziu sa comita o alta grava greseala.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.