Presedintele executiv al lui Dinamo declara ca nu il intereseaza modificarile la contractul cu MAI

Datoare cu aproape 20 de miliarde de lei vechi la MAI, FC Dinamo va ceda ministerului, pina la acoperirea creantei, 50% din incasarile pentru reclama facuta pe stadion si 80 de procente din vinzarea de bilete la meciurile de acasa. Giovanni Becali (foto) spune ca datoriile de dinainte de 4 iulie 2005, data de la care echipa lui a preluat clubul, il privesc exclusiv pe Nicolae Badea. "E treaba lui. De cind am venit eu presedinte, nu mai exista nici o datorie fata de nimeni", a spus ieri fostul impresar.

Altfel, lotul lui Dinamo s-a intors ieri-dimineata in tara, dupa cantonamentul de zece zile pe care l-a efectuat in Cipru. Esteban le-a oferit o zi libera fotbalistilor sai, de astazi urmind sa fie reluate antrenamentele, pe terenul sintetic din Parcul sportiv "Dinamo". Liderul are programate in tara doua partide amicale, simbata cu CS Otopeni si miercuri cu Juventus Colentina. Nou venit in Stefan cel Mare, Catalin Munteanu crede ca Dinamo mai are de lucrat la conditia fizica: "Au fost vreo opt-noua zile de pregatire, in care ne-am incarcat cit de cit bateriile. Mai este timp, pina la inceperea campionatului, ca sa ne punem la punct, pentru ca mai avem de lucrat la conditia fizica".

Esteban Vigo a spus ca este multumit de primul turneu de pregatire al noii sale echipe. "Impresiile sint pozitive, iar faptul ca am stat impreuna atita timp a facut sa ne cunoastem mai bine unii pe altii", a spus spaniolul, pe aeroport.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.