Primarul Bucurestiului avertizeaza ca Stadionul National ar putea sa nu fie gata la timp, astfel incit nationala nu-l va putea folosi decit spre finalul preliminariilor pentru Euro 2008

Campania de calificare la Campionatul European din 2008 se anunta a fi destul de dificila pentru Romania, pe ambele planuri - organizatoric si sportiv. Ultima declaratie care ar trebui sa le puna probleme oficialilor de la Casa Fotbalului ii apartine primarului Bucurestiului, Adriean Videanu, si este legata de lucrarile de refacere a arenei din Complexul "Lia Manoliu", nominalizata de Mircea Sandu pentru gazduirea meciurilor importante: "Eu cred ca sfirsitul anului 2007 este un termen rezonabil pentru finalizarea Stadionului National la nivelul exigentelor cerute de FIFA si UEFA". In aceste conditii, este posibil ca Bucurestiul sa nu gazduiasca nici o partida din actuala campanie de calificare.

Pe de alta parte, si lupta pe gazon se anunta destul de dura, conform declaratiilor adversarilor. "Putea fi si mai rau! Olanda este favorita certa, pentru locul doi vom lupta noi, Romania, Bulgaria si Slovenia, iar eu cred ca avem sanse aproximativ egale. Daca din prima urna puteam avea adversari mai slabi, s-a compensat cu urna a doua, de unde puteau iesi, in locul Romaniei, Italia, Germania sau Spania. Este bine ca am cazut cu Romania", a declarat Iuri Kurnenin, selectionerul Belarusului.

Omologul sau de pe banca Luxemburgului, Guy Hellers, nu este insa la fel de incintat de rezultatul tragerii la sorti, pe care a privit-o intr-un mod asemanator cu Mircea Sandu, presedintele FRF: "Acasa nu vom avea prea multi spectatori, care ar fi vrut sa vada Franta, Germania... Obiectivul nostru este sa ne prezentam mai bine decit in recentele preliminarii, unde n-am obtinut nici un punct".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.