In virsta de 31 de ani, atacantul roman e curtat de formatia franceza Bastia

Criza financiara de la echipa elvetiana de fotbal Servette Geneva, unde Adrian Ursea este director tehnic, s-a acutizat in ultimele zile, gruparea fiind nevoita sa depuna o cerere pentru protectie financiara. Formatia din Tara Cantoanelor are datorii care se ridica la 8,50 milioane de dolari. Jucatorii nu si-au mai primit salariile de aproximativ doua luni. Instabilitatea de la echipa elvetiana l-ar putea determina pe Viorel Moldovan (31 de ani) sa ia in calcul posibilitatea de a parasi aceasta grupare. Potrivit site-ului "Sports.fr", care citeaza cotidianul francez "L’Equipe", atacantul roman se afla in atentia formatiei SC Bastia, recunoscuta pentru duritatea fotbalistilor sai. Gruparea corsicana, eliminata de Steaua Bucuresti in turul doi din Cupa UEFA, sezonul 1997/1998, intentioneaza sa faca oferte si pentru francezii Christian Karembeu si Stephane Ziani, coechipieri cu romanul la Servette.

"Nu mi-am primit banii de doua luni"

Viorel Moldovan se afla ieri la sediul gruparii, alaturi de impresarii sai. "Miine (n.r. - azi) ar trebui sa ne reluam pregatirile, dar situatia este tensionata", ne-a declarat atacantul roman. "Moldo-gol" a precizat ca poate parasi in orice moment echipa elvetiana, fiind dispus sa discute cu oricare alta formatie. "Nu exclud nici varianta sa ma intorc in Divizia A. Nu mi-am primit banii de doua luni si nu stiam despre oferta venita de la Bastia. Cei de-acolo erau interesati de Ziani. Probabil ca el a pus o vorba buna si pentru mine", crede fostul international.
Presa franceza anuntase la sfirsitul anului trecut ca Moldovan ar putea reveni la FC Nantes, unde activeaza romanii Florin Bratu si Claudiu Keseru.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.