"Am tot asteptat sa ma contacteze si sa vina cu o oferta concreta, dar asta nu s-a intamplat, astfel ca transferul meu a cazut", a declarat Raducan

Aflata pe ultimul loc al clasamentului, Universitatea promitea transferuri importante pentru a putea scapa de retrogradare. Pana acum, Craiova se poate mandri cu achizitionarea lui Claudiu Dragan si a lui Valeriu Bordeanu, dar este posibila si revenirea lui Gane. "Eu vin sa joc si imi fac datoria. Este un transfer pe care mi l-am dorit foarte mult pentru ca vreau sa joc in Divizia A, iar Universitatea, chiar daca se afla pe ultimul loc, reprezinta un nume pentru Romania", a spus Claudiu Dragan, dupa perfectarea contractului. O alta pista incercata de olteni se numeste Narcis Raducan insa mijlocasul a declinat oferta venita din partea Universitatii Craiova.

"Au existat, intr-adevar, discutii cu conducerea clubului Universitatea Craiova, cu acordul conducerii FCM Bacau, dar nu s-a ajuns nicaieri. Am tot asteptat sa ma contacteze si sa vina cu o oferta concreta, dar asta nu s-a intamplat, astfel ca transferul meu a cazut", a declarat Raducan. Jucatorul bacauan a tinut sa dezminta zvonurile conform carora ar fi semnat un contract cu Universitatea Craiova. "Lucrurile s-au dus putin cam departe. M-a deranjat mult ca s-a zis ca am semnat. As fi facut acest lucru in cazul unei oferte foarte avantajoase pentru mine. Nu mi-ar fi teama sa plec la o echipa aflata pe ultimul loc. Totusi, Craiova este un nume in fotbalul romanesc", a afirmat mijlocasul. Narcis Raducan a precizat ca, in cazul in care nici in vara nu va primi o oferta de transfer, va ramane in continuare la FCM Bacau. "Mai am contract si ma simt bine aici. Daca in vara nu va veni o oferta buna pentru mine, voi ramane tot aici. Mai pot juca fotbal de performanta in Divizia A.

La Focsani ma voi retrage peste vreo cinci sau sase ani, la sfarsitul carierei", a mentionat mijlocasul al carui contract cu gruparea bacauana expira la finele acestui an. In ceea ce-l priveste pe Jerry Gane, acesta se antreneaza cu Universitatea, dar nu este insa hotarat sa semneze cu echipa lui Dinel Staicu. Atacantul asteapta cateva oferte din strainatate, dar, daca nu se va concretiza nimic, atunci va semna cu Universitatea Craiova. In alta ordine de idei, fundasul Ionut Rada a precizat ca a discutat cu Razvan Lucescu si cu Dinu Gheorghe si s-a hotarat ca fundasul sa ramana la Rapid.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.