Decizia federatiei, girata de directorul general Ionut Lupescu, a starnit multe controverse, postul public de radio protestand si acuzandu-l pe oficialul FRF ca a favorizat postul la care pana nu demult lucrase. De partea cealalta, reprezentantii Total Sport au dat asigurari ca in scurt timp isi vor largi aria de acoperire, care la ora actuala este infima. Ieri, cazul a revenit in actualitate prin decizia pe care CNA a luat-o si a trimis-o presedintelui FRF Mircea Sandu, sub semnatura lui Ralu Filip. Acesta il informeaza pe Nas ca, in baza Legii Audiovizualului si a HG 47 / 2003, Total Sport FM nu indeplineste conditiile legale de a transmite meciurile echipei nationale, neacoperind minimum de 70% din teritoriul tarii.

"CNA va solicita sa reluati procedura de vanzare, considerand ca singura modalitate e organizarea unei licitatii. in caz contrar, CNA va lua masurile prevazute de lege", se arata in scrisoare. De subliniat ca in acelasi mesaj CNA precizeaza ca numai patru posturi intrunesc conditiile legale: Romania Actualitati, Europa FM, InfoPRO si Kiss FM.

Contactat de ProSport, Ionut Lupescu s-a aratat mirat de faptul ca FRF nu primise inca respectiva scrisoare si a spus ca va apela la avocatii federatiei dupa ce o va citi.