Daca din punctul de vedere al sanselor de calificare oficialii federali se pot considera multumiti, sub aspect economic componenta grupei nu va aduce nici un beneficiu material.
Singura sansa de a obtine vreo suma importanta din drepturile de televizare este partida cu Olanda.
inainte de plecarea spre Elvetia, alaiul federal indica Anglia ca adversara ideala din prima urna valorica. Se invocau motive ce tineau de traditia meciurilor directe, dar primau consideratiile economice, Mircea Sandu si compania sperand la un tun financiar. O partida cu formatia lui Eriksson ar fi adus la bugetul federatiei in jur de doua milioane de euro.

N-a fost sa fie, Nasu’ trebuind sa se multumeasca cu Olanda, suma pe care a primit-o Romania in urma meciului cu batavii din preliminariile trecute fiind de aproximativ 400.000 de euro. in rest, jocurile cu Bulgaria, Slovenia, Belarus, Albania sau Luxemburg sunt adevarate gauri financiare pentru FRF, care nu poate spera la mai mult de cateva mii de euro din nici una dintre aceste intalniri.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.