Dupa ce l-a “repatriat” pe mijlocasul Dan Alexa din China, Gigi Netoiu va merge si in Ucraina dupa doi dintre romanii lui sahtior, pentru a-i readuce in “Groapa”. Dintre gruparile care se bat pentru titlu, Dinamo continua sa ramana cea mai activa pe piata de transferuri.

Dupa Ionel Danciulescu (Shandong Luneng), Catalin Munteanu (liber de contract), Dorin Mihut (FC Oradea), Tiberiu Curt (liber de contract), si Cristi Munteanu (liber de contract) si Dan Alexa a devenit "caine".

Totusi alb-rosiii urmaresc sa se intareasca in zona centrala a apararii, dar si pe flancul drept al defensivei. Asta deoarece Tamas s-a intors la Spartak Moscova, iar pe banda dreapta, Mihut pare a fi singura solutie.

Desi teoretic in locul lui Tamas a fost transferat Curt, practic, este greu de crezut ca fostul stelist va prinde un post de titular in stefan cel Mare.
in aceste conditii, saptamana viitoare, acelasi Gigi Netoiu, care abia s-a intors din China, impreuna cu Alexa, va merge in Ucraina pentru a incerca legitimarea lui Barcauan si Stoican la Dinamo, macar sub forma de imprumut. "Comandantul" nu a negat interesul "cainilor" pentru cei doi. "Vedem ce se va intampla. Weekend-ul asta insa vreau sa ma odihnesc, fiindca in ultima luna am fost doar trei zile acasa! Sunt si putin racit. Asa ca totul se va lamuri saptamana viitoare", ne-a declarat Netoiu.
Altfel, dupa ce a ratat transferul la Beijing Guan, Octavian Chihaia are mari sanse de a evolua la Pitesti.

Dinamovistii doresc sa-l cedeze pe jucator la alta echipa, macar pentru retur, deoarece au sase atacanti in lot, iar in aceste conditii Chihaia nu intra in calculele lui Esteban Vigo. Dupa Guso si Daouda, Chihaia ar putea fi al treilea dinamovist care va merge la FC Arges in aceasta iarna datorita relatiilor bune pe care Gigi Netoiu le are cu clubul pitestean. intrebat despre transferul lui Chihaia, directorul general al lui FC Arges, Viorel Ilinca, ne-a spus: "Exista aceasta posibilitate, dar deocamdata nu va pot spune mai mult".


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.