Transferurile facute de oficialii Politehnicii Timisoara in aceasta iarna se dovedesc a fi pana in acest moment foarte inspirate. Patru din cele cinci goluri ale Timisoarei marcate in cele doua meciuri amicale sustinute ieri si astazi in Cipru au fost inscrise de doi jucatori veniti pe Bega la inceputul acestui an.

Dupa ce ieri Plesan si Simek (foto) au marcat in partida cu Neuchatel Xamas, in aceasta seara ungurul Petrer Simek a recidivat, punctand de doua ori in victoria cu 2-0 a Timisoarei in fata sarbilor de la Hajduk Kula. Mai mult, ambele pase de gol au venit de la o alta noua achizitie a timisorenilor, sarbul Vladimir Gluscevic. Poli nu a reusit un meci spectaculos in fata lui Hajduk, ambele goluri venind in urma unor actiuni de contraatac. Fara antrenorul Gheorghe Hagi pe banca tehnica, el fiind nevoit sa plece in graba spre Romania in aceasta dupa-amiaza din cauza decesului cumnatului sau, Timisoara a facut un joc mai degraba modest, actiunile fotbalistilor "violeti" fiind deseori stopate la 30 de metri de poarta adversa.

Simek a deschis scorul in minutul 68, cand a tras puternic in dreapta portarului advers de la marginea careului, iar zece minute mai tarziu a inchis tabela cu un sut frumos sub transversala. Astfel, Simek a marcat pentru a treia oara in numai doua partide, confirmand pana acum cei 400 000 de euro platiti de Marian Iancu ungurilor de la FC Fehervar pentru aducerea sa. Iata componenta lui Poli in cele doua reprize:

Prima parte: 77. Grigore - 21.Olah, 2. Scutaru, 23. Canu, 6. Izvoranu - 10. Plesan, 16. Soporan, 17. Balace - 8. Caramarin, 24. Mansour, 15. Stanic

Repriza secunda: 77. Grigore - 13. Emeghara, 14. Radoi, 5. Ilie, 3. Latovljevic - 11. Naidin, 30. Petre, 25. Stoica - 32. Simek, 9. Gluscevic, 28. Coman


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.