Selectionerul a lasat sa se inteleaga ca nu doreste o reconciliere cu fotbalistul Stelei, desi acesta din urma e dispus sa faca primul pas spre impacare, declarand in ProSport ca ii este dor de tricoul nationalei Romaniei. Conflictul dintre Victor Piturca si Mirel Radoi si-a consumat ieri, pe aeroportul “Henri Coanda” din Bucuresti, un nou episod.

La plecarea spre Elvetia, unde va fi prezent azi la tragerea la sorti a grupelor pentru preliminariile EURO 2008, selectionerul a trimis cateva sageti inspre capitanul Stelei, care anuntase in ProSport ca este dispus sa faca primul pas spre reconciliere. "Formidabil, extraordinar, nu se poate asa ceva, adica in ce sens sa faca el primul pas? El a fugit din cantonamentul nationalei si ne-a lasat intr-un moment foarte greu, a mintit cu nerusinare ca eu i-as fi dat drumul, iar apoi au urmat alte declaratii care nu trebuia sa existe. Acum, vezi Doamne, parca ne-ar fi facut un favor ca va face el primul pas", a spus Piti.

Tonul tehnicianului s-a mai imblanzit pe final, Piturca declarand ca este de acord sa discute cu jucatorul. "Sigur, daca e vorba de o discutie, nu se pune problema, insa prea multe lucruri s-au intamplat si prea multe a declarat. El este un jucator valoros, dar asta nu este suficient!", a completat selectionerul.

Tineretul va avea alt program

Tragerea la sorti a grupelor preliminare pentru Campionatul European de tineret, editia 2006-2007, va avea loc maine, tot in Elvetia, de la ora 11:00. Echipele vor fi impartite in trei grupe valorice, selectionata antrenata de Florin Marin urmand sa faca parte din a doua urna. Vor fi alcatuite 14 grupe a cate trei echipe, iar castigatoarele se vor califica in play-off, de unde vor merge la turneul final sapte formatii care se vor alatura Olandei, tara gazda. Partidele din faza grupelor se vor disputa pe 16 august, 2/3 septembrie si 5/6 septembrie. UEFA a decis schimbarea anului de disputare a competitiei rezervate jucatorilor sub 21 de ani pentru a nu se mai aglomera in acelasi an cu intrecerea similara a seniorilor. Din 2007, CE de tineret va avea loc o data la doi ani.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.