Dupa plecarea de la Steaua, Oleg Protasov s-a intors in Ucraina, tara sa natala, pentru a antrena pe Dnepr Dnepopetrovsk
Fostul antrenor al Stelei a jucat miercuri primul meci pe banca tehnica a noii sale echipe, debut incununat cu succes. Aflat in Emiratele Arabe Unite, unde ucrainenii desfasoara un turneu amical, Protasov si-a condus echipa spre o victorie clara contra austriecilor de la Admira Wacker, scor 3-1. Desi initial trebuia sa joace contra unei selectionate militare din Emirate, partida cu Admira Wacker s-a dovedit un bun prilej pentru Protasov de a-si dovedi stilul ofensiv pe care il impune formatiilor unde antreneaza.

In acest turneu amical, Dnepr va mai intalni o formatie din Elvetia si pe rusii de la FC Rostov. Desi se afla abia pe locul 9 in campionat, Protasov spera sa prinda inexetremis un loc care sa permita calificarea intr-o cupa europeana, obiectiv pe care si l-a propus pentru primul an la Dnepr Dnepopetrovsk.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.