Oficialii din Ghencea asteapta banii pe Hamutovski, dar ar prefera mai mult ca portarul sa se alature lotului in Cipru. “Maine o sa stiu... Cluburile trebuie sa se inteleaga”, spune Hamutovski de trei saptamani incoace, sperand ca situatia sa se rezolve intr-un final.

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a scazut ieri din procentele pe care le dadea pentru plecarea portarului bielorus. "Cred ca va pleca in proportie de 70%. Am vorbit cu impresarul care il reprezinta si mi-a zis ca o sa intre banii in cont. Daca nu dau bani, o sa se intoarca la Steaua", a spus latifundiarul din Pipera, plictisit si el de povestea aceasta. "Nu mai vreau sa vorbesc de portari. Nu este treaba mea. Am oameni care se ocupa de acest lucru. Doar n-o sa-mi dau eu cu parerea daca e bun sau nu", a mai spus Gigi.

Hamutovski are azi o intalnire la Moscova, unde, spune el, se va clarifica situatia sa. Adica va sti sigur daca va ramane in Rusia sau daca va merge direct in Cipru pentru a pregati "dubla" cu Heerenveen. "Am vorbit cu Mihai Stoica si mi-a spus ca, daca nu se va ajunge la vreo intelegere intre cluburi, ma voi prezenta in Cipru. Cu Olaroiu am vorbit ultima oara cand am plecat din tara", a spus Vasili. Impresarul care l-a insotit la mai multe echipe din campionatul ex-sovietic a declarat ca Hamu este foarte aproape de transfer, dar ca totul depinde de pretentiile Stelei.
Este greu de crezut ca in situatia in care ros-albastrii nu au reusit sa acopere postul de portar vor renunta usor la Vasili Hamutovski.

Patru jocuri amicale

Stelistii s-au indreptat azi catre Cipru pentru un stagiu de pregatire care se va desfasura in perioada 24 ianuarie - 4 februarie. Aici, tehnicianul Cosmin Olaroiu va definitiva lotul cu care va aborda atat meciurile din Cupa UEFA, cat si returul campionatului. Ros-albastrii vor juca in turneul cipriot contra echipelor Luch Energiya Vladivostok, Steaua Rosie Belgrad, FC Sartid Smederevo si FK Teplice. Toate partidele se vor disputa pe terenurile de la Alpha Sport Center din Larnaca.

Se vrea omogenitate

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a anuntat ca nici unul dintre elevii lui Cosmin Olaroiu nu va parasi gruparea din Ghencea. Decizia a luat-o pentru ca vrea sa formeze o echipa puternica, in stare sa castige titlul de campioana si sa lupte in cupele europene. "Daca vand mai multi jucatori si obtin zece milioane de euro, dar nu reusim sa luam titlul, inseamna ca nu am avut nici o realizare. Pe mine ma intereseaza performanta, nu banii", a spus laconic Becali.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.