Rapid a pierdut duminica dupa-amiaza primul joc de verificare al stagiului de pregatire din Cipru, 1-2 (0-0) cu bulgarii de la Litex Loveci.

Pancu a reusit sa inscrie la prima sa aparitie in tricoul alb-visiniu al giulestenilor, dupa revenirea de la Besiktas. Atacantul a deschis scorul in min. 54, la noua minute dupa ce antrenorul Razvan Lucescu il introdusese pe teren, fructificand un serviciu ideal al lui Buga. Bulgarii au intors insa rezultatul, prin sarbul Jelenkovic si venezueleanul Cichero, dupa doua neatentii ale portarului Minca si ale defensivei din fata lui.

Maldarasanu si Badoi, jucatori cu care pana vineri noapte s-a tratat prelungirea contractelor, au ajuns sambata seara in cantonamentul de la Agia Napa. Daca "Malda" nu a fost folosit, "Lupul" - care inca nu a semnat - a intrat de la inceput, tintind bara transversala in minutul 13, in fapt singura situatie mare din prima parte a partidei. Pancu si Moldovan au intrat in repriza secunda. "Pancone" l-a suplinit pe Ilyes, jucand corect ca mijlocas central, iar "Moldogol" a fost atacantul de careu, insa a avut o prestatie stearsa.

Maine, amical cu echipa lui Aliuta si Mara

Urmatorul meci al Rapidului e programat maine contra celor de la cu Metalurg Donetk, colegi de hotel la "Aeneas" cu formatia romana. La Metalurg evolueaza Marian Aliuta si va ajunge si Bogdan Mara. In acelasi stabiliment cu Rapid e cazata si echipa lui Walter Zenga, Steaua Rosie Belgrad.

Flavius Moldovan a plecat in China. Stoperul giulestean, pus de Rapid pe lista de transferari din motive disciplinare si retrogradat la Rapid II, va semna un contract cu echipa de prima liga chineza Changchun Yatai. La formatia asiatica joaca si olteanul Papura. Moldovan a plecat deja in China si urma ca aseara sa faca vizita medicala. Daca nu apar probleme, el va semna un angajament care ii va aduce un venit de 600.000 $ pe sezon.

Ce formule a utilizat Rapid

Prima repriza: Coman - N. Constantin, Maftei, Rusu - Badoi, Grigore, R. Stancu, Karamyan - Negru, Burdujan - D. Niculae.

Repriza a doua: Minca - M. Constantin, Perja, Rada - Postolache, E. Dica, Pancu, I. Stancu - Buga, Vasilache - V. Moldovan.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.