Baschetbalistul Kobe Bryant a marcat 81 de puncte intr-un meci, semnind a doua performanta a tuturor timpurilor

Conducatorul de joc al lui Los Angeles Lakers, Kobe Bryant, a reusit duminica noapte ceea ce nu au putut, la vremea lor, nici macar Michael Jordan sau Kareem Abdul Jabar, si anume performanta de a pune in pericol recordul de puncte marcate intr-un meci, 100, detinut de 44 de ani de catre Wilt Chamberlain. 81 de puncte a trimis Bryant in cosul celor de la Toronto Raptors intr-o partida cistigata de echipa sa cu 122-104, performanta sa devenind a doua a tuturor timpurilor. La 63 de puncte, el isi depasea recordul personal (62), realizat pe 20 decembrie, impotriva lui Dallas Mavericks, iar din acel moment isteria a pus stapinire pe cei 18.997 de spectatori prezenti in arena californiana Staples Center.

"N-am mai vazut asa ceva niciodata", a declarat admirativ si antrenorul sau, Phil Jackson, om care a vazut multe la viata sa, atita timp cit a cistigat de pe banca noua titluri de campion al NBA, dintre care sase cu Chicago Bulls si Michael Jordan.

Dupa meci, Bryant a fost felicitat telefonic de catre Magic Johnson, crainicul salii i-a implorat pe spectatori sa pastreze biletele din "istorica noapte de la Staples Center", iar colegii de echipa si oficialii lui Lakers l-au rugat sa le semneze autografe pe copii ale fisei meciului. Cu 22 de victorii si 19 infringeri, Lakers se afla pe locul trei in clasamentul Diviziei Pacific, dupa Phoenix Suns si LA Clippers, si pe locul sapte in Conferinta de Vest, care este condusa de campioana en titre, San Antonio Spurs.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.