“Nasul” si “lupii tineri” din conducerea federala vor juca azi un meci cu arbitrii FIFA la Sala Polivalenta din Bucuresti
Spectacol fotbalistic la Polivalenta bucuresteana. Mircea Sandu (foto), presedintele FRF, va putea fi vazut din nou jucand dupa 20 de ani de la retragere.
Nasu’, impreuna cu patru fosti componenti ai "Generatiei de Aur", va da piept azi, de la ora 20:00, intr-o partida demonstrativa, cu echipa arbitrilor FIFA. Clubul Smart Bucuresti, al carui patron este Daniel Robe, organizeaza, cu incepere de la ora 14:00, un turneu feminin de sala cu participarea echipei-gazda, CSS Targoviste, City’us Tg. Mures, Clujeana Cluj si Ripensia Timisoara. Dupa terminarea meciurilor feminine se vor infrunta echipele liceelor "Mircea Eliade" (multipla campioana) si "Mihai Viteazul", ambele din Capitala.

Punctul de atractie al spectacolului va fi intalnirea dintre team-ul federal alcatuit din Mircea Sandu, Ionut Lupescu, Florin Prunea, Daniel Prodan si Miodrag Belodedici si cel al arbitrilor de Divizia A, printre care se vor numara Sorin Corpodean, Cristi Balaj, Marian Salomir, Alexandru Deaconu si Ionica Serea, condusi chiar din teren de Gheorghe Constantin, presedintele CCA, si de vicele Dan Petrescu.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.