Titular la Juventus, Adi Mutu a avut ieri o prestatie modesta in meciul de la Torino, 2-1 cu Empoli in etapa a 21-a din Serie A. De altfel, antrenorul Fabio Capello l-a schimbat pe Mutu, dupa o ora de joc, cu uruguayanul Zalayeta, dar victoria lui Juve a fost adusa de fundasul Fabio Cannavaro, autorul unei duble (min. 17 si 77). Torinezii isi pastreaza pozitia de lideri, cu 56 de puncte, la 8 de ocupanta locului secund, Inter Milano.

In schimb, Cristi Chivu s-a aflat printre remarcatii Romei, invingatoare cu 4-1 in deplasarea de la Udine. Capitanul nationalei a obtinut penalty-ul din care romanii au deschis scorul, el fiind faultat in careu de Felipe si a stabilit scorul final (min. 81), tot din lovitura de la 11 metri. Roma a ajuns pe locul 5, cu 36 de puncte, la 4 puncte de noua echipa a lui Lobont, Fiorentina, care a jucat aseara, dupa inchiderea editiei, cu Messina.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.