Ieri mijlocasul echipei Rapid, Marius Maldarasanu, si-a prelungit contractul cu gruparea giulesteana pana in vara anului 2008, in urma unor negocieri purtate timp de mai multe ore cu patronul FC Rapid, George Copos, si cu presedintele Dinu Gheorghe.

"Am ajuns in aceasta seara la o intelegere cu conducerea clubului. Am semnat un nou contract pe inca doi ani, incepand din vara. Sunt bucuros ca s-a terminat cu bine si de maine ma voi alatura echipei in Cipru", a declarat Maldarasanu.

La iesirea de la negocieri, George Copos a precizat ca a ajuns la o intelegere si cu Valentin Badoi, jucator care ar putea sa semneze noul contract sambata dimineata. "Am tinut foarte mult ca Maldarasanu si Badoi sa ramana in continuare la echipa si ma bucur ca i-am convins. Vali este un tip special, iar Maldarasanu un pion important al echipei", a spus Copos.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.