Clubul alb-visiniu si-a etalat ieri noile vedete, Viorel Moldovan si Daniel Pancu, intr-o conferinta de presa condusa de sponsorul Valvis si nu de Dinu “Vama”

In prezenta lui Razvan Lucescu, Rapid i-a expus ieri public pe Viorel Moldovan si Daniel Pancu, trofeele campaniei de achizitii.

Tehnicianul giulestenilor s-a declarat incantat de realizarea transferurilor, considerand ca "impreuna cu Moldovan si Pancu Rapidul poate deveni cu adevarat o forta, iar langa cei doi pot creste si cei tineri, care reprezinta viitorul clubului". Viorel Moldovan a reamintit ca si in urma cu un an a fost foarte aproape de Rapid. "Apucasem insa sa le promit celor de la Timisoara ca ma duc acolo. Acum vreau sa profit de aceasta echipa si de acesti baieti. Sper ca suporterii sa ma primeasca fara resentimente", a afirmat Moldovan, in vreme ce Pancu a spus ca negocierile pentru revenirea sa in Giulesti au durat zece minute. "Domnul Copos m-a surprins placut de aceasta data. L-am si poreclit 'Cobra>>, pentru ca a stiut cum sa actioneze", a punctat "Pancone", despre care Lucescu a glumit spunand ca poate fi si rezerva de portar.

In premiera pentru acest sezon, de la prezidiul unei conferinte de presa a lipsit tocmai presedintele giulestenilor, Dinu Gheorghe, el fiind inlocuit de unul dintre principalii sponsori, Jean Valvis. Acesta a vorbit despre viitorul gruparii "feroviare", care se va transforma din societate nonprofit in societate pe actiuni pana in februarie. "Pe langa performanta sportiva, vrem performanta si din punct de vedere administrativ. Vom revolutiona modul de finantare al fotbalului romanesc. Sper sa ne mandrim cu acest lucru, sa avem un capital social, cu finante transparente, fara datorii catre stat si cu jucatori multumiti. Fotbalul trebuie sa fie profitabil pentru club si nu doar pentru un singur om, care poate adauga sau nu profitul in declaratia sa de avere", a declarat Valvis. Omul de afaceri a mai spus ca este mandru de noile achizitii ale Rapidului: "Cine a folosit termenul de 'dream team>> nu a fost departe de adevar. Moldovan si Pancu sunt doua diamante care s-au adaugat celorlalte deja existente!".

"Fac un apel catre domnul Copos sa depuna toate eforturile pentru a-i pastra pe Maldarasanu si Badoi. Sunt doi fotbalisti mai importanti decat mine si decat Vio. Pe vremea mea, formatia nu avea rezultate in cupele europene."
Daniel Pancu, mijlocas Rapid

"Nu mi-am permis sa-i cer lui Valentin Badoi sa-mi cedeze numarul, desi mi-ar fi placut sa evoluez cu 9 pe spate. Mi-am ales numarul 99 pentru ca, daca n-am un 9 pe spate, nu ma simt bine. si la echipa nationala am jucat cu aceasta cifra."
Viorel Moldovan, atacant Rapid

Vor sa-l pastreze si pe Nicolae Constantin

Rapid a inaintat o oferta si pentru Nicolae Constantin (foto), care pe 31 ianuarie isi incheie angajamentul cu gruparea giulesteana. Clubul i-a oferit jucatorului de 32 de ani un nou contract pe un an si jumatate si asteapta raspunsul acestuia, care mai are doua oferte din tara, de la Otelul si Pandurii, si una de afara, din Rusia.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.