"Tuttosport" a dezvaluit ieri ca presedintele clubului AS Roma, Franco Sensi, l-a cotat pe fundasul Cristian Chivu la 20 de milioane de euro si asteapta raspunsul celor de la AC Milan, care sunt interesati de achizitionarea romanului.

Ziarul mai noteaza ca in urmatoarele zile va avea loc o intalnire intre directorul sportiv al milanezilor, Ariedo Braida si impresarul jucatorului, Victor Becali, pentru a discuta cerintele internationalului roman. "E amuzant ce scrie presa italiana, pentru ca luni m-am intors de la Roma si nu exista nici o oferta de la AC Milan si nici de la o alta echipa. Cu Milan au fost discutii in vara anului 2005, dar cei de la Roma nu au vrut sa-i dea drumul. Nu am nici o intalnire programata cu Braida", a declarat Victor Becali, procuratorul fotbalistului.

"Chivu e un jucator interesant si pentru Real Madrid, Juventus, Manchester United, FC Barcelona sau Internazionale Milano, dar marile echipe fac transferurile importante vara, atunci cand pregatesc campania pentru Liga Campionilor", a mai spus Becali.