„Bombele“ Giulestiului, Daniel Pancu si Viorel Moldovan, au participat ieri la sedinta de pregatire sub comanda lui Lucescu jr, fiind supravegheati de patronul Copos si de presedintele Dinu Vama.

Primul antrenament din acest an in Bucuresti a coincis cu intalnirea lui Pancu si Viorel Moldovan cu antrenorul Razvan Lucescu si viitorii lor coechipieri. Nerabdator, "Pancone" a pasit din nou pe poarta bazei de antrenament din cartierul Bucurestii Noi inca de la ora 14:00, cu un ceas si jumatate inaintea orei fixate de tehnicianul giulestean.

Daca Pancu a scapat astfel de ziaristi, nu la fel s-a intamplat si cu Viorel Moldovan. "Am tot dat interviuri in ultimele zile, acum imi doresc sa vorbesc mai mult pe teren. Nu pot spune ca avem cel mai bun atac din tara, asta spuneti dumneavoastra", s-a rezumat sa declare fostul atacant al Timisoarei, care va imbraca in Giulesti tricoul cu numarul 99, din cauza ca Badoi n-a vrut sa-i cedeze cifra sa preferata, 9.

Extrem de jovial a fost si tehnicianul Razvan Lucescu, fericit pentru ca George Copos i-a rezolvat transferurile celor doi jucatori pe care si-i dorea de mult timp. "Nu pot afirma ca avem cel mai bun atac din tara, dar avem in schimb cele mai multe solutii. Trebuie insa ca ei sa demonstreze pe gazon ca formeaza cea mai buna linie de atac. Nu avem ca obiectiv castigarea titlului, trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant", a declarat Lucescu, care a dezvaluit faptul ca Pancu a revenit in Divizia A in primul rand pentru a reintra in vizorul selectionerului Victor Piturca.

Daniel Pancu va imbraca tricoul sau preferat, cu numarul 19, iar cealalta achizitie din aceasta iarna, Marian Zeciu, si-a ales sa joace cu un numar de fundas - 4.

Marian Rada a facut pace cu Viorel Moldovan

Secundul giulestenilor, Marian Rada, a tinut neaparat sa-l intampine pe Moldovan la intrarea in cladirea din baza ProRapid. Cei doi au avut o altercatie la meciul tur dintre Rapid si Poli, cand in minutul 44 atacantul a intrat la rupere si l-a "secerat" pe Ciprian Vasilache, chiar in fata bancii tehnice a gazdelor. Rada a sarit ca "ars" si l-a imbrancit pe atacantul timisorean, cu care a schimbat si cateva replici mai neortodoxe. Ieri, cei doi si-au dat mana si s-au asigurat ca acel episod este ca si cum nu ar fi existat.

Dolha mai are de primit doua rate din contract

Portarul Emilian Dolha si-a inceput antrenamentele la Rapid II. ‘’Daca la prima echipa nu mai sunt dorit, m-am prezentat la 'satelit>>. Poate o sa-mi gasesc in cele din urma o formatie care ma doreste cu adevarat. Mi-ar fi foarte greu sa joc in Divizia B. Conducerea Rapidului mai are sa-mi achite doua rate din contract. Cred ca nu va fi nici o problema in acest sens, cu toate ca pe 15 ianuarie trebuia sa primesc prima rata’’, a declarat Dolha postului de radio Total Sport FM.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.