La trei zile dupa ce va incheia stagiul de pregatire de la Montecatini, la 24 ianuarie, Steaua se va deplasa in cantonament in Cipru. Aici va juca un amical de vis cu Steaua Rosie Belgrad, echipa antrenata de Walter Zenga .

La 29 ianuarie se vor intalni singurele castigatoare ale Cupei Campionilor din Europa de Est. Cosmin Olaroiu, actualul antrenor al Stelei si italianul Zenga, fostul tehnician al militarilor in sezonul trecut, au discutat la telefon si s-au pus de acord ca cele doua formatii sa se intalneasca in Cipru. Steaua Rosie Belgrad este liderul campionatului sarb, insa a fost eliminata din Cupa UEFA, in timp ce Steaua Bucuresti este pe locul doi in campionat si continua cursa in UEFA.

Elevii lui Olaroiu si-au stabilit cartierul general la Larnaca si vor mai juca alte patru amicale: Luch Energiya Vladikavkaz (Rusia, nou-promovata), la 28 ianuarie, Slovan Liberec (Cehia, locul 1), la 1 februarie, FC Sartid Smederevo (Serbia, locul 11), la 2 februarie si FK Teplice (Cehia, locul 2), la 4 februarie. Toate partidele se vor disputa pe terenurile de la Alpha Sport Center din Larnaca.

La 5 februarie Steaua se va intoarce acasa, urmand ca peste 10 zile sa dispute partida tur din "16-imile" Cupei UEFA, cu Heerenveen.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.