Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, marti, cu fostii antrenori ai echipei feminine de gimnastica a Romaniei, Octavian Belu si Mariana Bitang, carora le-a propus sa se alature echipei de consilieri de la Palatul Cotroceni, a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Presedintiei.

Adriana Saftoiu, purtatorul de cuvant al Presedintiei, a precizat ca Belu si Bitang se vor gandi la propunerea presedintelui si ii vor transmite un raspuns. Ea a spus ca seful statului a facut aceasta propunere pentru ca "asemenea valori sa nu ramana izolate".

Saftoiu a mai afirmat ca presedintele Traian Basescu le-a mutumit celor doi pentru activitatea depusa in folosul sportului romanesc.

Cei doi antrenori au declarat, pentru TVR 1, ca sunt onorati de propunerea facuta de presedintele Traian Basescu.

"As vrea sa spun ca ne onoreaza interesul pe care il arata presedintele Romaniei pentru problema noastra. Propunerea a fost concreta: sa ne gandim la postura de consilieri de stat, cu atributii strict legate de problemele de sport, si ramane ca in scurt timp sa dam un raspuns", a declarat Octavian Belu.

La randul sau, antrenoarea Mariana Bitang a precizat ca este onorata de aceasta propunere. "Avem termen de gandire pana maine, poate o-zi doua in plus. Oricum ne bucura atentia acordata de presedinte, ne onoreaza aceasta propunere, atata timp cat este in sprijinul sportului romanesc", a spus Mariana Bitang.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.