Desi s-a vehiculat ca va pleca, portarul bielorus va juca pentru “caini” cel putin pana la finalul acestui campionat.

Ioan Becali a dat de inteles ca in afara lui Dan Alexa Dinamo si-a cam inchis lista de transferuri, in privinta aducerii de jucatori in Stefan cel Mare.

"Asteptam si ziua de marti (n.r. - astazi), cand Chiacu va fi dat in proportie de 99 la suta clubului Dinamo", a spus Becali. Presedintele executiv al ros-albilor n-a exclus insa posibilitatea ca dupa turneele din strainatate, in cazul in care tehnicianul ii va solicita acest lucru, "cainii" sa mai incerce aducerea unui fundas central. "Stoican este greu de adus din cauza ca el castiga foarte multi bani la Donetk, cu tot cu primele de joc ajungand sa ia 500.000 de dolari".

In privinta plecarilor, Giovani a spus ca in mod sigur vor mai exista cativa fotbalisti care vor fi imprumutati la alte echipe pentru a putea juca. Becali s-a referit si la situatia portarilor: "Guso a dorit sa plece la FC Arges pentru ca nu a acceptat concurenta si pentru ca, in acest fel, va colabora cu Sorin Cartu, antrenorul cu care a lucrat inainte si cu care s-a inteles foarte bine. 'Babicu>> a acceptat concurenta cu Gaev si este in lot. Gaev are contract un an si va ramane cu siguranta pana la finalul acestui campionat. Dolha e un jucator care ne-ar interesa sa-l luam din vara", au fost spusele lui Ioan Becali.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.