Dupa ce Comisia de Recurs Federal a respins apelul facut de clubul Steaua Dunarii Galati, in cazul juniorului Ochirosii transferat la Steaua, presedintele Otelului Galati, Marius Stan a reactionat dur la auzul deciziei forului federal. Stan a subliniat ca va merge la FIFA pentru a cere dreptate si se aratat optimist in vederea castigarii procesului. "O sa ne adresam la FIFA si in mod sigur il vom avea ca avocat pe domnul Dupont, care s-a ocupat de cazul Bosman. Avem sanse pentru documentele sunt evident in favoarea noastra. Daca in situatia asta putem pierde un jucator, inseamna ca orice jucator pe care il creste un club poate fi luat fara nici un fel de problema".

Marius Stan a criticat dur conducerea clubului Steaua Bucuresti si a precizat ca nu va mai purta nici o runda de discutii cu oficialii ros-albastrilor pentru solutionarea pe cale amiabila a conflictului. "Nu mai incercam pentru ca este inutil. Daca erau oameni cu caracter, stiau foarte bine ca jucatorul trebuia sa fie aici. E inca o proba de justitie in Romania: unii cu banii, altii cu foloasele !".

Presedintele Otelului Galati a afirmat ca ii va da in judecata si pe parintii lui Ochirosiii, care nu au respectat o clauza prin care jucatorul nu se putea transfera pe perioda junioratului la alt club, fara acordul Stelei Dunarii Galati, club aflat in colaborare cu Otelul Galati: "O sa actionam in judecata si pe parintele copilului, conform actului notarial incheiat cu el, prin care se obliga la plata a doua sute de mii de dolari, in cazul in care el si copilul vor semna pentru un alt club. Vom incerca sa-l recuperam".


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.