Prezent la meciul de hochei dintre Steaua Suki si Progym Gheorgheni (6-4), Adrian Neaga a impartit materiale promotionale cu insemnele clubului Steaua.

"Rica" a fost asaltat de fanii dornici de autografe si poze, reusind cu greu sa paraseasca patinoarul Mihai Flamaropol. Neaga a declarat ca este un fan al hocheiului, dar regreta ca nu a putut asista si la un meci oficial al formatiei de fotbal.

"Dupa parerea mea este un sport mai complicat pentru ca ei alearga mai mult. Este un sport cu poarta care imi place si din orice sport cu poarta avem de invatat ceva".

Desi a subliniat ca isi doreste o revenire la Steaua, actualul jucator al corenilor de la Chunam Dragons a afirmat ca deocamdata acest lucru nu este posibil, din cauza conducerii clubului, care nu doreste sa se desparta de un fotbalist de baza. "Nu este adevarat nimic pentru ca deocamdata nu se poate. Mai am doi ani contract si nu sunt disponibili sa-mi dea drumul. Este echipa mea de suflet si sper sa mai joc in Romania numai la Steaua. Iubesc prea mult echipa Steaua si sper sa revin cat mai curand".

Adrian Neaga a subliniat ca unul din obiectivele sale profesionale este selectionarea la echipa nationala. "Este foarte greu sa ma intorc de acolo pentru ca drumul este foarte obositor, dar cum speranta moare ultima, poate voi reveni la echipa nationala."

Fostul atacant al ros-albastrilor l-a laudat pe Gigi Becali pentru gestul sau de a mari contractele fotbalistilor. "Ma bucur pentru baietii de la Steaua pentru ca intotdeauna s-au dat bani acolo. Au un patron care plateste si m-as bucura ca aceste eforturi, pe care le face Gigi, sa fie rasplatite cu castigarea campionatului si cu accederea chiar in finala Cupei UEFA. Fiecare jucator tinde sa aiba un patron care da bani si nu doar promite".

Fostul stelist considera ca ros-albastri au sanse sa obtina o performanta deosebita in Cupa UEFA. "Este un vis pentru fiecare echipa din Romania. Au practicat un fotbal foarte bun cu echipe puternice din Europa si au o sansa in plus dupa aceste victorii cu echipele mari".

Neaga are incredere ca Mirel Radoi se poate transfera la un club puternic din strainatate pe o suma importanta. "De ce nu ar putea pleca?. Este un jucator valoros si eu zic ca ar trebui sa tindem la mai mult dupa aceste rezultate, pentru ca avem doua echipe in primavara europeana si este un luctru bun".

Prieten cu Adrian Mutu, Neaga s-a aratat incanta de ultimele prestatii ale "briliantului". "Ma bucur pentru el deorece a trecut printr-o perioada mai grea. Eu stiu ce inseamna si ce a fost in sufletul lui. Ma bucur enorm pentru el si sper sa o tina tot asa".


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.