Meciuri de mare spectacol duminica seara in Spania. In marele derbi al etapei, Real Madrid a invins in deplasare, cu scorul de 3-0, formatia Atletico Madrid. Real a reusit deschiderea scorului in minutul 14 prin Ronaldo, dupa care a urmat o lunga perioada de dominare a lui Atletico, care a trecut in numeroase randuri pe langa egalare. In ultimele minute, golurile au venit insa tot in poarta lui Atletico. Solari (min. 81) a marit avantajul la 2-0, trei minute mai tarziu Ronaldo inchizand tabela de marcaj printr-o noua reusita.

Clubul Atletico Madrid ar putea fi sanctionat de Federatia Spaniola de Fotbal, dupa ce, la acest meci, suporterii au proferat insulte rasiste la adresa jucatorului brazilian Roberto Carlos. Desi oficialii clubului Atletico au solicitat la statia de amplificare oprirea scandarilor rasiste, suporterii au ignorat solicitarea.

Marea surpriza a zilei a reprezentat-o insa infrangerea categorica a Barcelonei in fata Villarrealului. "Submarinul galben" a reusit o victorie istorica in fata "extraterestrilor" care au plecat de pe "El Madrigal" invinsi cu un neverosimil 3-0. Golurile invingatorilor au fost marcate de Forlan (min. 30 si 86) si Gonzalo (min. 47). In clasament continua sa conduca Barcelona, cu 42 de puncte, fiind urmata de Real Madrid si Valencia, ambele cu 35 de puncte.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.